Forældrebrev maj 2015

Musikfestivalen er for børnene den største begivenhed, samtidig er det en lejlighed for skolen til at tjene penge, som vi i år skal bruge på gynger. For at det skal blive den store og givende begivenhed kræver det en del engagement og noget arbejde fra Jer forældre!

Alle er nu blevet fordelt på en gruppe og I vil i løbet af et par dage blive ringet op af formanden for gruppen, som vil fordele arbejdet. Der bliver lavet vagtplaner for, hvornår man på selve dagen skal stå for boden; men der bliver også arbejde med at sætte det hele op.

Vi vil gerne have rigtig mange besøgende, så inviter alle, I kender. I klubben ligger små invitationer, I kan dele ud. Vi har også plakater, hvis I har et godt sted, at sætte en op.

Og nu til arbejdet, alle skal:

• Komme med mindst en gevinst til tombolaen, gerne i denne uge, Tina Førby står for gruppen (25317333)
  • bage en kage til kageboden, Susanne står for gruppen (40502609)
  • finde en masse gaver til fiskedammen, de skal pakkes ind og markeres, hvis det er en pige- eller drengeting.  Jette står for gruppen (20684808)
  • Vi holder loppemarked i år, med tøj, legetøj og mindre ting (ikke tunge møbler). De ting må I også gerne aflevere på skolen først i næste uge. Det er Carina Larsen, der står for den gruppe, så ring, hvis I er i tvivl (30291437)

Vi låner nogle telte, som de fleste boder kan være i, men har I en pavillon, så sig lige til, for vi skal bruge mange.

Jeg vil bede Jer, der bor tættest på, om at cykle eller gå herhen på selve dagen, da der kommer mange biler, ( I kan jo køre op og hente gevinsterne bagefter!). Vi har fået lov til at parkere ved veteranbilklubben på Hejrhøjvej, så det er også en mulighed.

Lejrtur

Tingene vælter oven i hinanden her i foråret. Jeg vil lige huske Jer på lejrturen. Vi skal til Sønderjylland og bl.a. se Dybbøl Skanserne og Frøslev lejren. Og selvfølgelig hygge og bade. Vi skal med toget fra Thisted Station mandag den 8. kl. 07.55 og er tilbage på skolen fredag den 12. kl. ca 14.30. vi har besluttet at tage en bus hjem, da det tager 8 timer og 5 togskift ellers, og det er ikke sjovt fredag eftermiddag med 50 trætte børn. Det koster mange penge med bussen, så derfor kommer turen til at koste 100kr for hvert barn; selvom lejrturene ellers er gratis, det håber jeg, I er med på.

Det er smart at pakke i en lille rullekuffert, og vi vil gerne have mad med hjemmefra Jer; men det får I selvfølgelig et brev om engang i næste uge.

Arbejdsdag

Mens I savner børnene allermest, er der planlagt en arbejdsdag: tirsdag den 9. juni kl., 16. Der kommer sedler op med opgaver efter musikfestivalen. Det er sådan en arbejdsdag, hvor I selv tager mad med til grillen. Da der ikke er nogen børn, der skal tidligt i seng, kan det nok blive rigtig hyggeligt!

Byttedag

Torsdag den 4. juni holder vi byttedag, så børnene kommer i de nye klasser. de nye børn til børnehaveklassen kommer og de 4 nye børn til 9. klasse. Her kommer vores nye lærer Lone på besøg, hun kommer også til musikfestivalen. De store børn, der går ud af skolen skal på tur med Sten om formiddagen.

Vi har lavet en lille ændring i klassefordelingen til næste år:

0.-1. klasse bliver hos Charlotte i samme lokale, de får Christoffer til støtte

2.-3.-4. klasse skal have Lone til klasselærer, de skal have klasselokale, der hvor 4.-5. er nu. Her skal Jan og Rita være støtte som i år.

5.-6. klasse skal stadig have Sten til klasselærer, de rykker ind der, hvor de store er nu.

7.-9. klasse skal være i den gamle ”Kims klasse” og de får Jørgen til klasselærer.

Vi har endnu ikke lagt os helt fast på timefordeling og fag, men vi følger de samme retningsregler, som vi har haft i år.

Der er sikkert meget mere at fortælle, men det kommer efterhånden.

Vi glæder os til en travl og spændende uge op til Musikfestivalen, og der kommer helt sikkert flere dessiner senere.

Rigtig god pinseferie til Jer alle

Bodil og de andre