Forældrebrev oktober 2015

Så er vores tre uger om Marco Polos rejser ved at være til ende. Det har været spændende at være med til; det er altid sjovt at se, hvordan de forskellige familier løser opgaverne på hver sin måde. Det er sjovt at se, hvordan de store er ”store” på hver sin måde. Det er skønt at se, når de, der ikke er så boglige til hverdag, får brug for alle deres andre evner. Det er tydeligt, at de små nye har lært de store godt at kende, og er blevet mere modige og er faldet godt til. Det er en lidt mere kaotisk tid end ellers, så det er et godt afbræk fra hverdagen; men det er også godt at vende tilbage til hverdagen igen.

Vi afslutter emnet på fredag til Motionsdagen. Vi skal alle sammen ud til Baun Plantage, hvor vi skal lege og på et løb, hvor børnene skal bruge alt, det de har lært – og noget mere. Vi har morgensang som sædvanligt, og kl. 9 cykler vi alle ud til plantagen, undtagen Charlottes klasse, som bliver kørt. Det betyder, at alle børnene (undtagen Charlottes klasse) skal have cykel og cykelhjelm med på fredag. De skal have varmt og vandtæt tøj og støvler på. Og så skal de have en god madpakke og drikkevarer med.

facebook erik_lindsø_21

Mandag den 19. er der jo foredrag på skolen, om at holde Fri Skole. Det kunne være dejligt, hvis næsten alle kan komme. Det er vigtigt for os alle sammen, at vi af og til mødes og debatterer, hvad det er, der er vigtigt for os ved vores fælles skole. Jeg har vedhæftet en plakat, og I er velkomne til at invitere andre med til foredraget. Hvis I mangler barnepiger, er jeg sikker på, at nogen af de store elever gerne vil melde sig. Denne aften er det Store Klasses forældre, der bager kage og laver kaffe. Dorte Kirketerp er tovholder, så meld lige til hende, hvis I kan bage en kage eller komme en halv time før og lave kaffe.

Efter ferien starter vi så småt med at øve teater. I starten er det bare de store, der øver om eftermiddagen; men efterhånden bliver det mere tid. De små vil være i klasserne det meste af tiden, og bare blive hentet ud, når de skal øve bestemte scener eller synge. Forestillingen er jo den 19. november kl. 19:00

Når vi vender tilbage fra efterårsferien er det nok blevet rigtigt efterårsvejr. Så er det vigtigt, at alle har varmt tøj med, de kan tage på i frikvartererne. Alle er jo ude til morgenbevægelse og i middagsfrikvarteret. Der kan godt blive mudret herude så det kan være en god ide med et par støvler eller sko, der kan holde vandet ude og som godt må blive mudrede. Da vi ofte finder herreløst tøj, vil vi bede Jer om, at skrive navn i tøjet og skoene. Det behøver ikke at være fine navnemærker, bare forbogstaver på nakkemærket, så vi ved, hvor vi skal sende tøjet hen.

Der bliver afholdt skole-hjem samtaler i oktober måned.
Vi slutter af med fredagssang i morgen kl. 12.45 som sædvanligt!

Mange hilsner fra os alle