Forældrebrev april 2016

Vi havde en fin generalforsamling i går. Tak for godt fremmøde og afbud fra de fleste af dem, der ikke kunne. Det betyder meget for os, der arbejder på skolen og for bestyrelsen, at I forældre bakker op om de arrangementer, der er, og især selvfølgelig generalforsamlingen, hvor der jo skal vælges nye til bestyrelsen og gives beretning over, hvordan året er gået.

Der kommer senere et referat ud; men jeg kan fortælle, at økonomien ser godt ud, både i år og næste år, og at elevtallet stiger – lidt for hurtigt, og at vi har lukket for tilgang til næste år. Det er en hel rutsjebanetur for os, der bare har været med et par år.

VI kunne også præsentere vores nye lærer: Pernille Kold, som er ansat efter sommerferien for at overtage Emils plads. Pernille er mor til to små børn. Hun har gået på Thorsted Friskole, på efterskole og på højskole, så hun kender de frie skoler indefra. Hun er uddannet lærer fra Aalborg seminarium og har arbejdet 5 år på Hanstholm skole, hvor hun især har haft elever fra 5. klasse og op.

Vi har endnu ikke planlagt næste år. Det gør vi på vores pædagogiske dage den 28. og 29. april. Jeg ved godt at det er lidt sent at melde ud, at vi gerne vil have hjælp til at passe skolen de dage; men vi skulle lige have alt på plads først. Vi søger altså forældre, der kan hjælpe med skole eller SFO torsdag den 28. og fredag den 29. april. Vi håber mange vil melde sig, da det er sjovest, når der er nok. Når I nu har fået fri fra arbejde og ved, at I kan, vil jeg gerne, at I skriver eller ringer til mig. Det kan være en morgenvagt, en morgensang, et par timer i skolen eller at passe klubben, alt modtages med tak, så laver vi en ”arbejdsplan” og snakker sammen om, hvad der skal ske. Skriv endelig, hvis I har en ide til en tur, eller noget, børnene kunne lave.

Vi begyndte også at snakke om musikfestivalen i går, den finder sted den 28. maj. Til nye forældre kan jeg fortælle, at vores musikfestival er en af årets helt store begivenheder, hvor alle børnene, samt nogen udefrakommende optræder på scenen, og hvor hele skolen er fuld af boder, så der er noget at bruge penge på. Sidste år tjente vi næsten 30.000kr og de blev brugt på gyngerne. I år går pengene også til at forbedre legearealerne. Det kan selvfølgelig kun lade sig gøre at lave et så stort arrangement, hvis alle I forældre hjælper til. På tavlen i glasgangen hænger sedler, hvor alle forældre skal skrive sig på de forskellige arbejdshold; hvis I ikke selv skriver Jer på, fordeler vi Jer bare, hvor der er brug for hjælp. Jeg har vedhæftet en liste over arbejdsopgaverne, så I kan orientere Jer.

Vi har store planer om at renovere hele arealet foran indgangen og klubben. Der skal lægges fliser og gøres klar til asfalt, skuret skal renoveres, og der skal bygges større cykelskur. Der kommer senere besked om, hvornår planlægningsgruppen gerne vil have hjælp. Måske bliver det i den uge, vi er på Møgelø; men I skal nok høre nærmere. Vi satser på, at det hele er klart til Musikfestivalen – måske!

Optimistiske hilsner