Forældrebrev 3. okt. 2017

Så er efteråret over os med al sin styrke og skønhed, vand, vind og røde blade. Det er nødvendigt med varmt tøj til alle børn, store som små, og vandtætte støvler. Alle er jo ude hver dag, og det er træls at blive kold og våd.

I ugen før efterårsferien har vi vores årlige, grønne uge. I år er temaet ”Krop og Kost”. Børnene bliver som sædvanligt delt i hold helt på tværs af alder, og så skal de i løbet af ugen nå både at gå tur, lege nye lege, danse, lave bålmad, lave mad i køkken, lege med frisbee og meget andet. Vores uge er del af en de nationale ”skolernes sundhedsuger”, her kan klasserne score point på sådan noget som: ”sovet min. 9 timer”, ”spist morgenmad”, ”været aktiv i timerne”, ”ingen sodavand” og meget andet. Vi vil have fokus på mad og madpakker og på alt det, der skal til for at leve sundt. Måske kommer børnene hjem og opdrager på Jer også.

Udeskolen har jo øvet sig meget på cykel, og derfor vil vi på fredag til motionsdagen også cykle. Vi skal alle sammen ud til Baun og lege og spise madpakker. Der bliver 3 cykleruter, så alle kan klare det. Men sørg lige for at børnenes cykler og cykelhjelme er klar til på fredag den 13.

På tirsdag den 10. skal alle ansatte have kursus i et nyt skriveprogram ”app Writer”. Alle børn på skolen får adgang til det; men det er især beregnet på dem, der har brug for hjælp til at skrive og stave. Alle børn får fri kl. 13.30 den dag, og vi kunne godt bruge et par forældre til at passe Klubben, så vi alle kan være med til kurset. Giv lige besked, hvis I har mulighed for at hjælpe.

Vi har lavet en smule om på skemaerne, og det er nu blevet sådan, at 4. klasserne har fri kl. 13.30 om torsdagen. Resten af ændringerne ligger inden for skoledagene.

Klubben er åben alle dage i efterårsferien, John, Christoffer og Rita vil være der, og der bliver helt sikkert masser af hygge.

Efter ferien begynder vi så småt på at øve teater. For Lones og Charlottes klasser vil der ikke være den store forskel, de kommer bare ud og øver sange indimellem, ellers har de deres vante hverdag. For de store bliver der skolearbejde i klasserne, arbejde med kostumer og kulisser, musik og øvning af replikker.

Og på lørdag er der jo så voksenfest på skolen – det glæder vi os til!

God week end til alle