Forældrebrev efterårsferie -17

1000 tak for sidst til alle dem, der var med til voksenfesten, det var som altid superhyggeligt. Og tak til de forældre, der planlagde, det fungerede bare.

Det har været en travl og meget skøn uge for vi voksne på Thisted Friskole. Jeg tror at både børn og voksne har været trætte og trængt til at komme tidligt i seng. Det har været superhyggeligt at være sammen med børnene i helt små hold og at lave noget andet, end vi plejer. De fleste har kløet på med krum hals på trods af vejr og vind, og vi har i hvert fald rørt os mere, end vi plejer.

I morgen fredag skal vi så på cykeltur. Det tyder heldigvis på, at vejret bliver fint uden vand og uden vind. Det er vigtigt at børnene har varmt tøj og en god madpakke og drikkevarer med, som kan være på cyklen. Vi kører ud til Baun af tre ruter og børnene har i dag selv været med til at bestemme hvilken rute, de skal på.

Vi har talt om nogen ting i bestyrelsen, som jeg lige vil nævne her:

Garderoberne: Vores garderober er ikke større end de er, og vi har ikke mulighed for at give børnene mere plads. De yngste har plads ved børnehaven, hvor der er mest ro. De mellemste er i garderoben, hvor der ofte kan være noget kaos, og de største har bare en knag på de hvide stativer. Det plejer at kunne fungere, men det kræver selvfølgelig at børnene er gode til at holde orden, det prøver vi at hjælpe dem med.

Kort varsel: Det er ikke altid, vi er ude i god tid med beskeder om, hvad der skal ske.  Til gengæld er vi meget fleksible, når noget skal ske, og vi finder altid ud af det. De store vigtige ting, ligger i vores kalender

Kontakt: Der er altid lærere på skolen morgen og eftermiddag, her kan I give besked, hvis der er en bestemt lærer, I gerne vil snakke med. Hvis I har spørgsmål, er det allerbedste at skrive til min skoletelefon: 21 46 80 40, den har jeg altid på mig og svarer meget hurtigt, I kan også skrive til skolens mail. I kan også skrive til lærerne om dagen; men om aftenen, skriver I bare til mig. Kom til lærerne eller skriv til mig ligeså snart, der er noget, det er bedre end at gå med det så det vokser.

Fødselsdage: Der kan indimellem være tvivl om hvordan det er med fødselsdags-invitationer. Men vi er enige om, at man inviterer hele klassen (altså Lones klasse eller Charlottes klasse…) eller alle pigerne eller alle drengene fra klassen. Når vi har de regler, er det for at undgå, at nogen bliver kede af det og føler sig udenfor.

Klubben: Der er ikke nogen voksne i Klubben før 7.30. Derfor vil vi gerne, at I afleverer; 0.-1. klasserne i Børnehaven, hvis de kommer før. Hvis børnene er ældre, må I tage en snak med dem, og finde ud af, hvor I afleverer dem.

Og så vil vi ønske alle børn og voksne er rigtig dejlig efterårsferie

Kærlige hilsner

Alle os på Thisted Friskole