Forældrebrev – 3. juni -19

Som I nok har hørt fra børnene, så havde vi en herlig lejrtur. Især var det dejligt at mærke, så godt store og små hyggede sig sammen. Og det var dejligt, at der stort set ikke var noget brok, også selv om den ene dag druknede i regn, så alle teltliggerne endte inde i huset i sovesale. Også her hyggede de sig sammen på tværs af årgangene, spillede, snakkede og legede så ingen var overladte til sig selv. Og selv om nogen af os fik en ekstra lang togtur hjem så faldt børnene hurtigt til ro og udnyttede tiden med en masse snak. Det hjalp dog også, at vi havde et godt sliklager med.

Vi har i øvrigt en stor bunke glemte sager, som vi gerne vil at I kigger nærmere på, de ligger i glasgangen.

Herhjemme er vi i gang med de sidste uger i klasserne, der læses, regnes og øves så det er en lyst. Der er meget vi gerne vil nå inden ferien, så der bliver arbejdet hårdt; men det er børnene helt med på. Det er jo også en tid med mange dejlige fridage, så vi kan mærke, at børnene er tændte de dage, de så er i skole.

Vi har holdt et godt møde for de kommende ældste klasser, så alle ved noget om, hvad de kan vente næste år. Det var dejligt, at så mange mødte op og gav deres besyv med, vi vil jo også gerne, at børn og forældre melder tilbage med nye ideer og tanker, om det vi gør.

Vi plejer jo at holde en ”byttedag”, hvor vi inviterer de børn, der skal gå i skolen efter ferien, så er vi sammen i de nye klasser, leger, hygger og ser hinanden an. Byttedagen bliver i år tirsdag den 11. juni fra kl. 8-13. Skolen slutter kl. 13 den dag, der er dog Klub som sædvanligt. De børn, der ikke skal gå på skolen næste år, må holde en hel fridag😉Dagen efter starter de store på de mundtlige prøver, her skal de op i matematik, ugen efter i dansk og engelsk. Det er altid nogle spændende og hyggelige dage når vi har mundtlige prøver og de unge mennesker får lov at vise, hvad de kan.

Bestyrelsen har besluttet at holde arbejdsdag for både skole og børnehave onsdag den 12. juni kl. 16-20.Vi talte i bestyrelsen om, at det ville være dejligt, hvis børnene var med sådan en dag, og også var med til arbejdet, det er jo deres skole, og det er en god fornemmelse, at være med til at holde vedlige. Der er mest arbejde udenfor med ukrudt og beskæring; men også malearbejde både ude og inde. Der kommer sedler op i næste uge, I kan skrive Jer på. Hvis ikke I kan den dag, er der opgaver, der kan gøres på et andet tidspunkt. Vi sørger for drikkevarer og en pølse til grillen, så I kan få lidt at styrke Jer på.

5. og 6. klasse har kvalificeret sig til skole OL også i år, så de drager med Jan og nogle forældre til Aarhus den 20. juni for at prøve kræfter med de andre skoler. Dejligt, at nogle forældre vil afse en dag til at køre, så børnene kan komme af sted.

Mange hilsner fra os alleBodil