Skolens ansatte

Bodil Nørgaard Skoust (Skoleleder)
Jeg er 58 år og uddannet arkæolog. Jeg har arbejdet på Højskolen i Thy og på Hundborg Friskole, før jeg i 2010 blev ansat som skoleleder her på Thisted Friskole. Jeg brænder for at fortælle gode fortællinger og Danmarks- og verdenshistorie. Det bedste ved friskolen er, at børnene får lov at være børn og har masser af tid til fri leg og udvikling. Jeg er gift med Frede og har tre store børn.

bs@thistedfriskole.dk
Charlotte_lilleCharlotte Roed (0. - 1. klasse)
Charlotte er 49 år og bor i Klitmøller.
Hun er gift og har en voksen datter.
Hun er uddannet pædagog fra Hjørring Seminarium og i 2004 blev hun færdig som lærer fra Skive Seminarium med linjefag i Dansk og Idræt.
Hun er klasselærer i 0. - 1. kl. og underviser primært de små klasser.

cf@thistedfriskole.dk
Jan_lilleJan Hedegaard (matematik, støtte og klub)
Jan er 48 år, og er uddannet idrætslærer og i butik. Han har været på Thisted Friskole i 10 år, og er leder af Klubben. Udover at passe Klubben er han med i skolen som støtte- og idrætslærer, han er også med i udeskolen. Jan er fodboldtræner, han bor i Thisted og har to børn.

jh@thistedfriskole.dk
steen_laererbilSteen R. Lorentzen (4. - 5. klasse)
Steen er uddannet kommis i en blandet landhandel i Slangerup. Derudover er han uddannet lærer fra Den frie Lærerskole i Ollerup. Han underviser i matematik, natur/teknik og fysik.
Steen bor på Mors sammen med sin kone og to piger.

sl@thistedfriskole.dk
lone_laererbilLone Koopmann (2. - 3. klasse)
Lone er 51 år og bor i Østerild med sin mand. Hun har en voksen søn og er uddannet lærer fra Aalborg Seminarium. Hun har været friskolelærer de seneste 3 år og underviser primært i dansk, sprog og lidt naturfag i de yngre klasser. Hun elsker Thy´s høje himmel og livet ved fjord og hav, og brænder for litteratur og div. håndarbejdsprojekter.

lk@thistedfriskole.dk
Dorte_lilleDorte Fiering (Tysk, klub og støtte)
Dorte er udlært frisør; men her på skolen arbejder hun i Klubben og er støttelærer i alle klasserne. Hendes far er tysk, så hun klarer tyskundervisningen med de store. Dorte har været på skolen siden 2005, hun bor i Klitmøller med sin mand og lille dreng.

df@thistedfriskole.dk
Rita_lilleRita Thomsen (støtte og klub)
Rita er den, der har været ansat på Thisted Friskole i længst tid. Hun har været dagplejemor i mange år, og kom til Thisted Friskole i 2000. Hun arbejder i Klubben og har støttetimer i 0.-1. klasse. Rita er gift, og har to voksne børn og børnebørn.

rt@thistedfriskole.dk
John_lilleJohn Christensen (pedel)
John er vores pedel. Han har tidligere arbejdet hos ISS, men har siden 2004 været altmuligmand på Thisted Friskole. Det er ham, vi kalder på, når computeren gør knuder, når der er noget, der ikke vil fungere eller når der er noget vi ikke kan finde. John bor i Sdr. Vorupør.

jc@thistedfriskole.dk
Martin_lilleMartin Jepsen Andersen (8. - 9. klasse)
Martin er 42, og bor i Koldby sammen med sin kone og deres 3 drenge.
Martin har linjefagene: Dansk og Musik fra Skive Seminarium, og er desuden uddannet psykoterapeut fra Hildebrand Instituttet.
I sin fritid er han rockmusikker, bl.a. i bandet 'Blindstone'.
Martin underviser alle skolens klasser i musik og er klasselærer i 8./9. klasse.

ma@thistedfriskole.dk
Rasmus Lund
rl@thistedfriskole.dk
Ida_lilleIda Yde
iy@thistedfriskole.dk